‘’ Ο σύγχρονος άνθρωπος συχνά επικοινωνεί καλύτερα με το
χαμόγελο του παρά με τη γλώσσα’’
Paul Carvel 1964

Ποιοι Έιμαστε

Οι Παπαγγελής Νικόλαος & Τόσκα Μαρία είναι Οδοντίατροι και διατηρούν ιδιωτική κλινική στη Λάρισα. Φιλοσοφία της κλινικής είναι η παροχή υψηλού επιπέδου οδοντιατρικής φροντίδας, αυστηρά εξατομικευμένης και προσαρμοσμένης στις ανάγκες του κάθε ασθενούς. Η υποδομή ενός μοντέρνου τεχνολογικού εξοπλισμού και η χρήση των πιο σύγχρονων τεχνικών και υλικών, οδηγούν στην επίτευξη άριστων αποτελεσμάτων σύντομα και ανώδυνα. Τέλος, στόχος είναι η κλινική εφαρμογή των καλύτερα ενδεδειγμένων λύσεων, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις των ασθενών, σεβόμενοι πάντοτε τον προϋπολογισμό τους, το χρόνο τους και την ανάγκη για ένα φιλικό περιβάλλον και πλήρη επαγγελματισμό.

Τόσκα Μαρία

Ονομάζομαι Τόσκα Μαρία και είμαι χειρούργος Οδοντίατρος. Αποφοίτησα με άριστα από το 7ο Λύκειο Λάρισας και έπειτα τον εξαετή κύκλο σπουδών στην Οδοντιατρική Σχολή, έλαβα τον τίτλο του Χειρούργου Οδοντιάτρου με « Λιαν Καλώς». Επι δυο χρόνια εργάστηκα ως συνεργάτιδα οδοντίατρος σε ιδιωτικό οδοντιατρείο. Από τον Ιούνιο του 2009 ξεκίνησε η λειτουργία της κλινικής μας στο κέντρο της Λάρισας. Είμαι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λάρισας. Παρακολουθώ τις εξελίξεις της Οδοντιατρικής Επιστήμης συμμετέχοντας σε συνέδρια και ημερίδες. Επιπλέον έχω συμμετοχή σε εθελοντικές δράσεις σε σχολεία του νομού.

Σπουδές

  • Πτυχίο, Οδοντιατρική Σχολή, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Επαγγελματική εμπειρία

  • Ιδιωτικό ιατρείο, Λάρισα

Παπαγγελής Νικόλαος

Ονομάζομαι Παπαγγελής Νίκος και είμαι χειρούργος Οδοντίατρος. Αποφοίτησα από το 1ο Λύκειο Λάρισας και ολοκλήρωσα τις σπουδές μου απ’ όπου αποφοίτησα με τον τίτλο του Χειρούργου Οδοντίατρου στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Διατηρώ κλινική στο κέντρο της Λάρισας. Έχω ενεργή συμμετοχή σε συνέδρια, σεμινάρια και ημερίδες με κύριο αντικείμενο την εμφυτευματολογία και τις χειρουργικές τεχνικές. Συμμετέχω επίσης σε εθελοντικές δράσεις σε σχολεία του νομού και σε εφημερίες των οδοντιάτρων. Είμαι ενεργό μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λάρισας και της Στοματολογικής Εταιρείας Θεσσαλίας.

Σπουδές

  • Πτυχίο, Οδοντιατρική Σχολή, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Επαγγελματική εμπειρία

  • Ιδιωτικό ιατρείο, Λάρισα